Logo Scherpenheuvel

Inschrijven voor Scherpenheuvel

Formules

Formule individueel - €10
U kan individueel inschrijven met een vertrek vanuit Heist, Aarschot of Testelt station. Bij deze inschrijving zijn er geen tickets voor openbaar vervoer voorzien.

Formule individueel mét openbaar vervoer - €20
In deze formule is een ticket voor het openbaar vervoer inbegrepen zodat u na aankomst in Scherpenheuvel met bus en trein terug naar Heist kan reizen. Maar dit ticket kan ook ingezet worden om vanuit het station van Heist te vertrekken naar Aarschot of Testelt met de trein en zo de wandel- of looptocht aan te vatten.

Formule individueel mét ontbijt & lunch en openbaar vervoer - €50
Op de route zullen we bevoorrading voorzien voor elke formule. Maar wenst u te vertrekken met een ontbijt en wil u graag bij aankomst in Scherpenheuvel een heus lunchpakket ontvangen, dan kan u voor deze optie kiezen. De tickets voor het openbaar vervoer (heen en terug) zijn eveneens inbegrepen.

Formule Sponsor Team - €300
Aan onze ondernemers bieden we de kans om een team van vier personen in te schrijven. Deelnemen kan in de drie verschillende afstanden inclusief ontbijt, lunchpakket en tickets voor het openbaar vervoer. De ondernemingen die voor deze formule kiezen, zullen we mooi in de kijker plaatsen. Het logo van uw onderneming zal ingezet worden tijdens al onze mailings naar onze duizenden contacten, op onze sociale media en website, in de infobrochure en nog veel meer.

Vertrekuur
Alle deelnemers kunnen zich aanmelden bij het vertrek van alle afstanden (te voet of per trein) aan het station van Heist-op-den-Berg. We voorzien een inschrijving tent/loket waardat u uw inschrijving kan bevestigen. U zal hier een roadmap ontvangen en bv ook een treinticket indien dit gekozen is. U kan een vertrekuur kiezen en een gewenste afstand. We werken met blokken van een kwartier om een mooie spreiding te realiseren van de deelnemers. Het uur/tijdblok dat u aanvinkt in de kolom "Vertrekuur", is het uur dat u zich moet aanmelden aan het vertrek te Heist-op-den-Berg. Indien u verder vragen heeft kan u steeds even contact nemen.

Openbaar vervoer

  • Trein naar Aarschot: Heist Station vertrek uren trein: elk uur 2 treinen: op minuut 19 en minuut 54 spoor 1
  • Trein naar Testelt: Heist Station vertrek uur trein: 1 trein per uur
    • Op minuut 19, spoor 1
    • Aarschot overstappen: op minuut 47, spoor 3
  • Aarschot retour uren trein: elk uur 2 treinen: op minuut 26 en minuut 54
  • Scherpenheuvel: we voorzien een pendelbus van Scherpenheuvel naar station van Aarschot elke 30 minuten
Voornaam - Familienaam E-mail Telefoon Activiteit Formule Afstand Vertrekuur